На Рівненщині хлопчик захлинався у калюжі - маму хочуть позбавити батьківських прав

4630 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині хлопчик захлинався у калюжі - маму хочуть позбавити батьківських прав

У Дубні 29 квітня сусіди рятували 5-річного хлопчика, який ледь не захлинувся у калюжі.

Як повідомляє Ксенія Галицька у блозі «Знай більше», від дитини було чути запах алкоголю, і хлопчик ледве тримався на ногах.

- До нас прийшла сусідка з переляканими очима. Хлопчик Діма, який живе по сусідству (йому 5 років), ледве не захлинувся у калюжі. Коли вона підійшла до нього, то він ледь стояв на ногах. Підійшовши ближче, вона почула від нього запах алкоголю, - продовжує розповідати дубенчанка. - Ми негайно пішли до його батьків та викликали поліцію. Це сім’я алкоголіків, там ростуть два хлопчика. Старший ходить у 5 клас, а молодшому 5-ть років. До слова, молодшого підгодовує вся вулиця і одягає також. Окрім поліції, ми викликали «швидку», яка забрала дитину. Однак з часом дитину віддали горе-батькам, а лікарі виправдовувалися, що хлопчик не був п’яним. Хоч ми і патрульні бачили, у якому він був стані.

Також сусіди переконують, що дитина виховується у поганих умовах. Зимою у хаті не топиться, а сам хлопчик важить менше ніж діти, яким 2,5 роки.

Блогу «Знай більше» вдалось зв’язатися із начальником служби у справах дітей при Дубенській міській раді Юрієм Круком і ось, що він каже: «Про те, що сталося 29 квітня ми дізналися лише вчора, коли нам зателефонували з лікарні. Сказали, що дитину в понеділок привезла поліція, і була мова про вживання алкоголю і те, що хлопчик був сам на вулиці. Але лікарі запевняють, що вживання алкоголю не було. Вчора мама приїхала в медзаклад і забрала дитину додому. Переговорили із школою-інтернатом, щоб ті в понеділок тимчасово прийняли дітей. Вони погодились, оскільки є вільні місця. Ми будемо мати серйозну розмову з мамою, щоб вона дала згоду на перебування дітей в даному санаторії, поки суд не вирішить, що робити далі».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також