На Рівненщині хлопець вкрав коня, аби довезти додому крадені велосипеди

2700 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині хлопець вкрав коня, аби довезти додому крадені велосипеди

Вчора, 17 липня, 42-річна жителька Мізоча Здолбунівського району заявила до поліції про зникнення підводи, двох велосипедів, електроінструментів та коня. Слідчо-оперативна група приїхала у селище та біля дороги знайшла запряженого коня та зниклу підводу. Пізніше поліцейські розшукали й крадія.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції області, ним виявився 20-річний житель Уїздців Здолбунівського району. Поліцейські з’ясували, що коли хлопець «похазяйнував» у гаражі 42-річної жительки Мізоча, витягнув вкрадене до воріт, то вирішив, що для того, щоб усе завезти додому, йому треба забрати коня з возом. З собою молодик взяв тільки велосипеди, а інструменти залишив біля воріт. Коли дорогою віз зломався, хлопець краденим велосипедом поїхав додому.

Нині крадій перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Крім того, поліцейські з’ясували, що на розгляді місцевого суду перебуває справа по обвинуваченню цього 20-річного жителя Мізоча у розбої. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також