На Рівненщині хочуть повністю заборонити Московський патріархат

4073 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині хочуть повністю заборонити Московський патріархат

10 квітня депутати Рівненської облради зберуться на позачергову сесію.

 У порядку денному депутати розглянуть три питання, які стосуватимуться заборони діяльності Московського патріархату в межах області.

- У проєкті рішення «Про заборону Української православної церкви московського патріархату на території Рівненської області та скасування рішення виконавчого комітету Ровенської обласної ради народних депутатів від 25.09.1991 року №173 «Про реєстрацію статутів релігійних громад та передачу культових споруд», зокрема, йдеться:

- заборонити діяльність УПЦ МП на території Рівненської області;

- скасувати рішення виконавчого комітету Ровенської обласної ради народних депутатів від 25.09.1991 року №173 «Про реєстрацію статутів релігійних громад та передачу культових споруд».

Також депутати Рівненської обласної ради втретє звертатимуться до Верховної Ради України щодо невідкладного прийняття Закону про заборону Української православної церкви Московського патріархату.

Третє звернення обласних обранців адресоване до органів місцевого самоврядування Рівненської області, яким закликають припинити діяльність Української православної церкви Московського патріархату на території територіальних громад області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також