На Рівненщині конфлікт між молодиками закінчився тяжкими травмами

2106 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині конфлікт між молодиками закінчився тяжкими травмами

Конфлікт між чоловіками, унаслідок якого постраждав 20-річний житель селища Мізоч, виник ще 29 червня. Попередньо «» у молодика діагностували у молодика легкі тілесні ушкодження та доправили до лікарні.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нпцполіції Рівненщини, увечері 29 липня 20-річний житель Мізоча зустрівся зі знайомим та його двома друзями поблизу місцевого магазину. Усі четверо були напідпитку і вирішили продовжили застілля уже разом. Утім, 20-ти та 24-річний чоловіки почали з’ясовувати стосунки, в результаті чого молодший отримав спочатку удар в голову, потім — в обличчя, вдарившись головою об цегляний кут підвіконня будівлі. Конфлікт на цьому вичерпався і всі розійшлися.

Коли  хлопцю стало зле, він звернувся до лікарні, де медики у нього попередньо виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану височної ділянки та повідомили до поліції.

За фактом умисного легкого тілесного ушкодження поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України, в рамках якого була призначена і судово-медична експертиза. Днями слідчі отримали її результати. У чоловіка діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом кісток основи та лицевого черепа, забій головного мозку легкого ступеня, забій м’яких тканин голови та обличчя, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

Начальник слідчого відділення Здолбунівського відділення поліції Петро Калюш розповів:

- Слідчі Здолбунівського відділення поліції перекваліфікували кримінальне провадження на частину 1 статті 121 Кримінального кодексу України та повідомили 24-річному жителю селища Мізоч про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту. Поліцейські зібрали достатньо доказів для доведення вини підозрюваного, а матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом невдовзі скерують до суду.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також