На Рівненщині п`яний мотоцикліст пропонував поліції хабар

916 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині п`яний мотоцикліст пропонував поліції хабар

Восьмого серпня у селищі Соснове в поле зору екіпажу поліцейських потрапив мотоцикл без номерних знаків, водій якого рухався без мотошолома.

Під час зупинки транспортного засобу та перевірки документів з'ясувалося, що двоколісний транспортний засіб незареєстрований у встановленому законодавством порядку, а 27-річний кермувальник за зовнішніми ознаками перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Утім, від проходження огляду на місці події та в медзакладі він відмовився.

 

Під час оформлення адмінматеріалів, аби уникнути відповідальності, порушник запропонував поліцейським хабар у сумі 1000 гривень та 100 злотих. Попередження, що за такі дії передбачена кримінальна відповідальність його не зупинило і він поклав на сидіння службового авто гроші. Усе це зафіксували нагрудні камери правоохоронців.

Слідчо-оперативна група, яку викликали на місце події, задокументувала кримінальне правопорушення, мотоцикл і кошти вилучили, а 27-річному жителю села Яцьковичі повідомили про підозру.

Тепер же обвинуваченому, який щиро розкаюється у скоєному, загрожує мінімум штраф, а максимум — позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також