На Рівненщині на вічний спочинок провели чотирьох мужніх Героїв-захисників України

1426 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині на вічний спочинок провели чотирьох мужніх Героїв-захисників України

У суботу рідні та земляки поховали уродженця Зарічненщини Юрія Дейнека, рівнянина Ігоря Приходька, Олександра Лесика із Сарн і Володимира Максимовича із Корецької громади.

На рідну Зарічненщину на щиті повернувся захисник Юрій Дейнеко. Солдат народився у 1986 році, проживав у Млинку. На фронті був стрільцем-помічником гранатометника аеромобільного батальйону. Військовик загинув 20 грудня під час виконання бойового завдання в Донецькій області. Поховали Героя в селі Борове.

На головному майдані Рівного попрощалися із полковником Ігорем Приходьком. Кадровий військовий народився на Волині. Служив у столиці, Житомирі, згодом - у Рівному, тут із дружиною виховували 2-річного сина. Військовий пройшов АТО. Коли почалося повномасштабне вторгнення, його покликали повернутися з пенсії на службу. Не вагаючись, військовий знову став на захист України. 22 грудня 45-річний полковник помер у лікарні від важкої хвороби...

У Сарнах провели в останню дорогу загиблого захисника Олександра Лесика. Доброволець у червні цього року пішов до лав Збройних Сил України. Служив у 108-му окремому гірсько-штурмовому батальйоні. 20 грудня 49-річний воїн загинув під час виконання бойового завдання на Харківщині. У Героя залишились племінники.

Корецька громада попрощалась із Володимиром Максимовичем, 1973 року народження. Захисник проживав у селі Весняне. Воїн захищав Україну з початку повномасштабного вторгнення. 17 грудня цього року під час виконання військового обовʼязку на Харківщині він помер. Поховали Героя в рідному селі. У нього залишилися дружина та донька.

Вічна пам'ять українським воїнам!
Щирі співчуття рідним і близьким. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також