На Рівненщині нагородили волонтерів, які першими допомагали іншим

1279 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині нагородили волонтерів, які першими допомагали іншим

Серед них, зокрема, викладачі та студенти, шеф-кухарі та підприємці. З початку повномасштабної війни вони готували обіди, забезпечували переселенців одягом, формували гуманітарні вантажі для військових, доправляли автомобілі.

Їх нагородили годинниками від Рівненської облдержадміністрації.

- Відзначаємо людей, які ще в лютому першими взялися допомагати іншим без жодної підказки і спонукань. Власним прикладом ви надихнули і повели за собою інших. Тож кожен із вас заслуговує на вдячність, - прокоментував начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Він також додав, що ці відзнаки не так особисті, як колективні, бо це визнання команди. Адже деякі речі поодинці зробити неможливо, лише спільно.

Нагороди отримала команда «Волонтерської кухні Збройних сил України». У пікові періоди вони готували до 5 тисяч порцій гарячих страв на день для військових частин ЗСУ, підрозділів тероборони, правоохоронців, добровольчих формувань.

Також відзначили «Волонтерський склад на Гагаріна, 39», який розпочав свою роботу з 26 лютого у приватному приміщенні директора ПП «Рівнебудпостач» Ніни Кроки на безкоштовній основі. На сьогодні сформовано та відправлено 705 вантажів.

Нагородили і команду «Центру забезпечення одягом внутрішньо переміщених осіб «ПКС Хімік». До його роботи долучилися викладачі та студенти Національного університету «Острозька академія». З початку функціонування Центру тут отримали допомогу 24 436 переселенців.

Крім того, відзначили і волонтерів із Львівщини, які займаються автомобілями. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також