На Рівненщині навчать і дадуть роботу десяткам кравців. Але є умова

866 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині навчать і дадуть роботу десяткам кравців. Але є умова

По завершенні навчання учасники програми складатимуть іспит та відразу приступлять до роботи. Однак відпрацювати на виробництві потрібно мінімум один рік.

На Рівненщині створять Центр підготовки операторів швейного обладнання.  Тривалість програми - 6-8 тижнів, - повідомили у прес-службі обласної військової адміністрації. 

 - Це дасть нові робочі місця в області та забезпечить кадрові потреби роботодавців у цій галузі. Навчання проводитимуться на базі діючих швейних підприємств, у яких є запит на підготовку кадрів. Для запуску одного потоку з 12 слухачів будуть задіяні 2 викладачі, - зазначив голова ОВА Віталій Коваль.
 
Проєкт реалізовуватиметься у співпраці ГО “Практико”, Асоціації легкої промисловості та Рівненської ОВА. Контактний номер Центру підготовки операторів швейного обладнання 063 035 77 90.
 
Відбір учасників навчання відбуватиметься за попередньою співбесідою з адміністратором Центру.  За словами Віталія Коваля, таке навчання буде проходити за методикою Чернігівської школи трудової майстерності, що працює при Регіональній торгово-промисловій палаті.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також