На Рівненщині обиратимуть керівників чотирьох навчальних закладів

1647 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині обиратимуть керівників чотирьох навчальних закладів

У вівторок та середу, 20-21 жовтня, обиратимуть керівників декількох освітніх закладів на Рівненщині. Конкурс відбудеться у приміщенні Рівненської обласної ради. Кандидати на посаду складатимуть тести на знання законодавства та публічно презентуватимуть перспективний план розвитку закладів, які планують очолити.

Передувало цьому чотири засідання конкурсної комісії з добору керівників,  повідомили у пресслужбі Рівненської обласної ради. На них члени комісії розглянули подані документи претендентів на посади директорів чотирьох комунальних закладів в галузі освіти.

Суспільне повідомляє: першими розглядали заяви тих, хто виявив бажання очолити КЗ "Мізоцька спеціальна школа I-II ступенів". Свої документи подали Валентина Ткачук, Рада Козак та Оксана Киричук. Усіх їх допустили до конкурсу.

Водночас, конкурсна комісія не змогла призначити дату проведення конкурсного відбору, оскільки одна із учасниць надіслала довідку про тимчасову непрацезданість. Відтак, дату проведення конкурсу буде визначено пізніше.

На другому засіданні члени комісії розглянули заяви двох претендентів на посаду керівника комунального закладу "Костопільська спеціальна школа І-ІIІ ступенів" Рівненської обласної ради – Ірини Будько та Марії Шами.

Одноголосно члени комісії допустили їх до участі у конкурсному відборі, який відбудеться 20 жовтня об 11-й годині у 301 кабінеті Рівненської обласної ради.

На третьому засіданні члени комісії розглянули документи охочих очолити комунальний заклад "Костопільський ліцей-інтернат спортивного профілю ІІ-ІІІ ступенів" – Сергія Захожого, Віктора Ковтуна та Ярослава Коломиса.

Всіх трьох претендентів члени комісії допустили до участі у конкурсному відборі, який відбудеться 21 жовтня о 9:30 в 301 кабінеті облради.

На останньому четвертому засіданні розглядали кандидатів на посаду директора комунального закладу "Дубенська спеціальна школа І-ІІ ступенів" Рівненської обласної ради. Свою заяву на участь у конкурсі подала лише одна претендентка – Тетяна Куцеля. Одноголосно члени комісії допустили її до участі у конкурсному відборі. Він відбудеться 20 жовтня о 9:00 в кабінеті 301 обласної ради.

Під час конкурсного відбору кандидати на посаду проходитимуть перевірку на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти. Комісія також перевірятиме їх професійні компетентності. Для цього учасникам запропонують письмово вирішити запропоноване ситуаційне завдання.

Крім того, усі кандидати публічно презентуватимуть перспективний план розвитку закладу загальної середньої освіти, до якого подають документи. Перевірку знань законодавства здійснюватимуть у формі письмового тестування. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також