На Рівненщині оплакали п`ятьох захисників, які загинули на фронті

1362 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині оплакали п`ятьох захисників, які загинули на фронті

В останню земну путь провели Андрія Федюру з Малолюбашанської громади, Сергія Гунька - з Зорянської, Олександра Яковишина – з Березнівської, Сергія Наумця – з Великомежиріцької та Владислава Басюка – з Вараської.

Андрій Федюра загинув 16 грудня, йому було 33 роки. Поховали воїна на місцевому кладовищі в селі Глажева Малолюбашинської громади.

Зорянська громада провела Сергія Гунька, який мешкав у селі Голишів. Він боронив Україну ще з 2014 року.

39-річний солдат Олександр Яковишин з Березного служив кулеметником у відділенні снайперів. Загинув 21 грудня в бою на Луганщині. У мирному житті він був гравцем Березнівського футбольного клубу "Случ".

Сергій Наумець з села Застав'я разом з дружиною виховував двох донечок. Захищав країну під час АТО і не міг лишатися осторонь, коли почалася повномасштабна війна. Поліг 20 грудня на Харківщині.

У Вараській громаді попрощалися з Владиславом Басюком. Був слюсарем-ремонтником на РАЕС, потім підписав контракт з 80-ою окремою десантно-штурмовою Галицькою бригадою, служив стрільцем. Загинув 20 грудня під час виконання бойового завдання у Донецькій області. Тіло 24-річного десантника вдалося евакуювати з поля бою лише 24 грудня, - повідомили у Рівненській ОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також