На Рівненщині останнім земним шляхом провели трьох молодих воїнів

1271 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині останнім земним шляхом провели трьох молодих воїнів

Рідні, побратими земляки попрощались з Віталієм Мартинчуком із Здолбунівської громади, Олександром Порадюком із Рівного та Богданом Гнатюком із Смизької тергромади.

Віталій Мартинчук народився 16 вересня 2003 року. Житель міста Здолбунів. Він зростав у Мізоцькому будинку-інтернаті, закінчив Здолбунівську ЗОШ І-ІІІ ст. №6 та здобув професію механіка у Рівненському автотранспортному технікумі. У червні став на захист України. Служив на посаді командира одного з відділень стрілецької спеціалізованої роти. 28 вересня солдат загинув внаслідок ворожого обстрілу на Харківщині.

Олександр Порадюк народився 4 березня 1988 року в Рівному. Закінчив Рівненський ліцей №12 та отримав спеціальність «Автоматизовані системи» у ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП». Олександр пройшов строкову службу в армії у прикордонних військах. У цивільному житті працював на ливарному виробництві «Патар». У грудні минулого року вступив Збройних сил України, служив на Запорізькому напрямку. Життя солдата обірвалося 27 вересня під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Богдан Гнатюк народився 25 серпня 2000 року. Уродженець села Онишківці Смизької громади. До широкомасштабного вторгнення разом із родиною проживав у селі Зеблази Кременецької тергромади, що на Тернопільщині. Служив на посаді механіка-водія однієї з військових частин ЗСУ. Солдат загинув на фронті у Донецькій області. У Богдана залишилися дружина та трирічна дитина. Воїну назавжди 24…

Щирі співчуття рідним і близьким. Вічна слава та памʼять захисникам! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також