На Рівненщині під час ДТП загинули двоє братів з Житомирщини

4917 0

Ми у соцмережах:

усі фото - ГУ ДСНС в Рівненській області

Це сталось під час зіткнення трьох автомобілів на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» першого листопада.

Поліцейські на місці події встановили, що це сталось  між селами Старики Рокитнівського району та Гранітне Сарненського району. 24-річний житель села Вигів Житомирської області, який їхав автомобілем «БМВ 520», не впорався із керуванням, в'їхав у автомобіль «ЗІЛ-131», водій якого, 33-річний житель села Ясногірка Сарненського району, їхав у попутному напрямку. Під час зіткнення автомобіль «БМВ 520» загорівся.

Від удару вантажівка стала некерованою, її відкинуло на смугу зустрічного руху, і там відбулося лобове зіткнення із автомобілем «Шевроле Нубіра» під керуванням 36-річного жителя Запорізької області.
Очевидцям події вдалося дістати із палаючого «БМВ» водія, однак попри вжиті медиками реанімаційні заходи від отриманих травм він помер у кареті «швидкої». Пасажир авто, 20-річний рідний брат водія, отримав опіки несумісні з життям і загинув у транспортному засобі.

Водія «Шевроле» каретою швидкої медичної допомоги доставили до місцевої лікарні. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом ребер, перелом кісток передпліччя зі зміщенням, перелом тіла лівої лопатки, різано-рвані рани обличчя та плеча. Потерпілого госпіталізували в травматологічне відділення, загрози його життю немає. У чоловіка відібрали зразки крові на предмет виявлення сп’яніння.

Водій вантажівки не постраждав, відповідно до медичної перевірки він був тверезим. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох людей, слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 Читайте також У Сарненському районі загинуло двоє людей


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також