На Рівненщині попрощалися із трьома героями

6469 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині попрощалися із трьома героями

Небесний легіон поповнили Володимир Озарчук з Гощі, Євген Радчук з Соснівської громади та Віктор Бортник із Козинської територіальної громади.

Гощанська громада провела до місця вічного спочинку головного сержанта Володимира Озарчука з Гощі. Чоловік народився 2 лютого 1975 року. Після школи вступив до вищого ПТУ №1 м. Рівне, де здобув фах штукатура, лицювальника-плиточника. Аби забезпечити гідне життя родині, працював плиточником у різних країнах. Але коли російські орки увірвалися в мирне життя українців, чоловік у перші дні березня добровольцем поповнив ряди Нацгвардії. У перший рік широкомасштабної війни Володимир Озарчук перебував на Рівненщині.

У березні 2023-го перевівся до батальйону «Свобода» бригади швидкого реагування Нацгвардії «Рубіж». Відтак потрапив на полігон у Гостомелі, де пройшов додаткові військові навчання. З травня 2023-го перебував у районі села Спірне Бахмутського району Донецької області. Військовий приклад батька-захисника зіграв визначальну роль і в житті його єдиного сина - у березні 2023-го Роман поповнив ряди Нацгвардії. На жаль, 8 серпня дружина отримала сповіщення про загибель свого чоловіка у районі села Спірне що на Донеччині.

Соснівська громада зі скорботою попрощалася із мужнім Захисником України жителем села Губків – Євгеном Радчуком. 52-річний чоловік воював за з 15 червня 2022 року. На жаль, загинув 6 серпня на полі бою внаслідок мінометного обстрілу ворогом поблизу населеного пункту Авдіївка, Покровського району Донецької області. В останню дорогу мужнього воїна проводжали сотні людей. Віддати шану та підтримати рідних прийшли представники влади, військові, знайомі, односельчани, жителі навколишніх сіл громади.

У Козинській громаді попрощались із Героєм-земляком Віктором Бортником. Проживав чоловік у селі Зарічне. На жаль, воїн загинув 3 серпня в зоні виконання бойового завдання - в селі Мала Токмачка Запорізької області. На службі виконував обов’язки солдата, старшого оператора комплексу радіоелектронної боротьби БпЛА. Назавжди 45 ….

Вічна пам'ять, вічна слава Героям! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також