На Рівненщині попрощалися із Юлією Фесюк, яка загинула під час обстрілу рашистами Києва (ВІДЕО)

1363 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині попрощалися із Юлією Фесюк, яка загинула під час обстрілу рашистами Києва (ВІДЕО)

У Здолбунові сьогодні попрощались із Юлією Фесюк, яка загинула внаслідок ракетного обстрілу Києва 8 липня. Зі слів друзів дівчини, вона перебувала на роботі, коли російська ракета поцілила поруч із будівлею офісу. За два дні їй мало виповнитись 22 роки.

Однокласники загиблої дівчини поділилися із Суспільним спогадами про неї.

Юлія Фесюк працювала у Києві адміністраторкою в бізнес-центрі та навчалася в університеті імені Михайла Драгоманова. Юлія була на роботі, коли в будівлю її офісу влучила російська ракета, розповіла однокласниця дівчини Тетяна Теребійчук:

- Казали, що вона була на першому поверсі,  і її директор чи хтось інший покликав на шостий поверх. Саме в той момент, коли вона піднялася був приліт. Вона завжди була в класі душею. В моїх спогадах вона дуже весела, дуже смішна дівчина і такою залишиться завжди.

Попрощатись із Юлією прийшли її друзі та знайомі, серед них однокласниця Анастасія Кирилова:

- Ми з нею завжди ходили разом на танці разом, на балет в дитинстві. Зателефонувала класна керівниця у день, коли її не стало. Ми всі читали новини про той бізнес-центр, але це було шоком для нас. Ми створили свій чат серед одногрупників, щоб повідомити всіх. Але шок, який ми почули — це не передати словами.

Класна керівниця Юлії Олена Лисько поділилася своїми спогадами:

- Знала я її з дитинства, вона практично росла в мене на очах. Дуже щира, привітна, доброзичлива. Завжди усміхалася. Я пам'ятаю, як вона прийшла в п'ятий клас, кучерява. Енергійна, активна і, знаєте, настільки життєлюбна.

Юлія Фесюк загинула за два дні до свого дня народження, 10 липня їй мало виповнитися 22 роки. Поховали дівчину у Здолбунові. В неї залишились батьки та двоє сестер.

Що відомо про російський обстріл 8 липня
Ракетний удар по Києву, який війська РФ здійснили 8 липня, забрав життя 33 людей. Пошкоджені загалом 129 будівель усіх форм власності. Про це інформує Київська міська військова адміністрація в Telegram.

Там уточнили, що найбільша кількість жертв — у житловому будинку на вул. Володимира Сальського в Шевченківському район, де загинули 14 мешканців, з них — п'ять дітей.

У лікарні НДСЛ "Охматдит" загинули дві людини, у бізнес-центрі в Солом'янському районі — сім людей, у клініці "Адоніс" — дев'ять. Неподалік станції метро "Лук'янівська" загинули двоє громадян. Постраждала 121 людина, зокрема 10 дітей. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також