На Рівненщині попрощалися ще з чотирма захисниками України

977 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині попрощалися ще з чотирма захисниками України

У жалобі - Острозька громада, Рівне, Березнівська громада та Антонівка Вараського району.

Острозька громада попрощалася з загиблим захисником Миколою Носенком. Він був старшим механіком-водієм, старшим солдатом. До війни чоловік проживав у селі Вілія. Загинув військовий 23 серпня. Йому було 48 років. Похоронили Миколу Носенка в селі Карпилівка Хмельницької області.

У Рівному в останню дорогу провели загиблого захисника Віталія Стибу. Йому назавжди залишиться 23 роки. Він – із багатодітної родини. Навчався в 25-ій місцевій школі, у технічному коледжі. Любив подорожувати. Молодий чоловік навіть не встиг повністю відчути сімейне життя, адже одружився лише 25 червня цього року.
Віталій не служив в армії, але коли розпочалася повномасштабна війна, не зміг бути осторонь і разом із братом стали добровольцями. Віталій проходив службу у складі спецроти «Гонор» батальйону «Вовки Да Вінчі» ДУК, мав позивний «Вітаха». Проявивши мужність і стійкість, він загинув на околицях Бахмуту Донецької області 23 серпня.

У скорботі – Березнівська громада. Місцеві мешканці попрощалися з загиблим захисником Андрієм Чухраєм. Чоловік був 1976 року народження. Він вже захищав рідну землю зі зброєю в руках, адже кілька років провів у зоні АТО/ООС. В грудні 2021 року повернувся додому, але з початком повномасштабної війни знову поїхав на передову. Заупокійну службу за загиблим захисником провели в Церкві Різдва Богородиці. Поховали воїна на міському кладовищі в урочищі «Лучка».

У селі Антонівка Вараського району провели в останню дорогу Володимира Момотка. Воїн із 2014 року боронив наш мир та спокій, пройшов низку ротацій в зоні бойових дій АТО/ООС. Без батька залишилася малолітня донька. Поховали військовослужбовця в рідному селі.

Світла пам’ять Героям! Співчуття рідним і близьким! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також