На Рівненщині попрощалися з чотирма Героями

10273 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині попрощалися з чотирма Героями

Жителі Рівненщини попрощалися з чотирма захисниками.

 У Березнівській громаді останньою життєвою дорогою провели загиблого Миколу Мотруніча, 1993 року народження, родом із села Зірне.

Молодший сержант, командир відділення аеромобільного взводу аеромобільної роти аеромобільного батальйону військової частини перебував у лавах ЗСУ з серпня 2022 року. Микола боронив Україну на Херсонщині та на Бахмутському напрямку, де і отримав поранення. Попри зусилля лікарів, 20 травня військовий помер... Війна з московськими нелюдами забрала у рідних сина та брата, у коханої дружини – чоловіка, у шестирічного сина – тата. Військове поховання Миколи Мотруніча відбулося в селі Зірне.

Шпанівська громада віддала останню шану Святославу Паламарчуку, який загинув під час виконання бойового завдання.

Святослав був випускником Шпанівського ліцею. Розумний, допитливий та щирий – саме таким запам’ятають Святослава назавжди всі, хто його знав. Поховали Воїна на території кладовища села Шпанів.
Йому навіки залишилося 29.

В Корецькій громаді гідно віддали останню шану Олександру Поліщуку.

Олександр народився 16 квітня 1997 року в Калинівці. Здобував освіту у ВПУ № 24 м.Корця та опанував професію машиніста-тракториста. У 2018 році проходив строкову службу. У кінці 2022 року був призваний до лав Збройних Сил України.
Молодий чоловік не встиг створити сім’ю чи побудувати успішну кар’єру, але встиг дати відсіч ворогу України. Він гордо приєднався до лав Збройних Сил України та брав участь у захисті своєї країни від російських окупантів. Він люто бився і мужньо загинув – його життя обірвалося 17 травня поблизу Новоданилівки Пологівського району Запорізької області під час танкового обстрілу позицій оборонців.

У Вараській громаді провели в останню путь Романа Іщика.

Після мобілізації житель Вараша проходив службу у 142-му навчальному центрі Сил спеціальних операцій. На жаль, 28-річний Роман Іщик трагічно помер 13 травня. Тіло військовослужбовця вдалося знайти лише 21 травня. Поховали Героя на кладовищі у с.Озерці Вараської громади.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також