На Рівненщині попрощалися з двома Героями

3998 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині попрощалися з двома Героями

Жителі Рівненської області провели в останню дорогу двох воїнів.

У Рівному в останню дорогу провели захисника Ігора Люшина. Чоловік народився в селі Невірків колишнього Корецького району. Там закінчив школу, а потім здобув освіту вчителя фізкультури у Рівненському державному гуманітарному університеті. Служив у Запоріжжі у внутрішніх військах МВС, далі – знайомство з коханою дружиною Діаною, шлюб, діти, сімейні клопоти. Жили на Київщині в Ірпіні, Бучі, а останні п’ять років – у Маріуполі, звідки родом дружина. Виховували разом донечку й сина.

24 лютого, коли почалася війна, відразу покинули місто й повернулися на Рівненщину. Чоловік став на облік, шукав роботу, але не встиг, бо його мобілізували. Відтоді, всі 11 місяців служби він був «на нулі».

32-річний сержант Ігор Люшин загинув 24 квітня внаслідок артилерійського обстрілу під час виконання завдання поблизу населеного пункту Червонопопівка на Луганщині. Поховали Героя на території кладовища «Нове». В Ігоря залишилися дружина та двоє маленьких дітей, мама, тато, двоє братів, бабуся.

У Костопільській громаді віддали шану військовому Олександру Цюху.

Олександр народився 25 жовтня 1965 року в місті Костопіль. Закінчив Клесівську ЗОШ І-ІІ ступенів, був випускником Здолбунівського професійного училища залізничного транспорту. Армійську підготовку Олександр проходив у військовому навчальному центрі в Туркменістані. Жив у Костополі, був приватним підприємцем, працьовитою, чуйною, доброю людиною.

1 березня 2022 року Олександра Цюха мобілізували на військову службу, був сержантом, розвідником-далекомірником відділення військової частини.

26 квітня 57-річний сержант Олександр Цюх був госпіталізований у Дубровицьку лікарню. Наступного дня він помер від ішемічного інсульту. Поховали військовослужбовця на «Новому» кладовищі міста Костопіль поруч із іншими Воїнами Небесного Легіону. У Героя залишилися дружина, троє дітей та три внучки. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також