На Рівненщині попрощалися з п’ятьма захисниками

271 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині попрощалися з п’ятьма захисниками

За добу в громадах області провели в останню дорогу п’ятьох захисників: у Вараському районі - Олександра Рижого з Каноницької громади та Андрія Гусєва з Вараша. На Дубенщині – Олексія Кожушка з Демидівської громади, Андрія Капацина з Тараканівської та Василя Лисюка з Млинівської ТГ.

Олександр Рижий проживав у селі Дубівка Каноницької громади Вараського району. Захисник народився у 1977 році. У дорозі додому в нього раптово зупинилося серце. З воїном прощалися одразу дві громади - Володимирецька та Каноницька.

Провели його в останню дорогу брати, земляки, приїхали і бойові побратими.

Поховали бійця на кладовищі в Дубівці.

Андрій Гусєв народився у місті Володимир-Волинський на Волині. У 1996 році закінчив навчання у професійно-технічному училищі №12 (ПТУ "ВП РАЕС") за спеціальністю електрозварник.

У червні 2023 року 45-річного жителя Вараша призвали на захист України. Андрій був навідником штурмового відділення десантно-штурмової роти. 12 липня матрос помер від інфаркту. У чоловіка залишився брат...

Олексій Кожушко народився 25 березня 1984 року, проживав у Хрінниках Демидівської громади. Олексій добровільно пішов захищати Україну ще у 2020 році. Старший солдат Збройних Сил України. На службі виконував обовʼязки старшого радіомінера-гранатометника відділення керованого мінування у складі 24 ОМБр. Під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Часів Яр отримав важкі поранення. На жаль, захисник помер 13 липня 2024 року в госпіталі в Києві. В Олексія залишилася малолітня донечка та дружина.

Андрій Капацин, 1987 року народження, - житель села Птича Тараканівської громади. Старший солдат Збройних Сил України.

На жаль, герой загинув 15 липня 2024 року під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку.

Василь Лисюк народився 6 серпня 1970 року. Проживав у селі Тушебин Млинівської громади. Капітан Збройних Сил України. На службі виконував обовʼязки командира ремонтної роти батальйону матеріально-технічного забезпечення.

На жаль, воїн помер 16 липня 2024 року у Харківській міській багатопрофільній лікарні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також