На Рівненщині попрощалися з сімома Героями, життя яких обірвала війна

2307 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині попрощалися з сімома Героями, життя яких обірвала війна

Земляки прощалися з Сергієм Квасуном з села Українка на Острожчині, з Сергієм Ківінським з смт Клевань, з Володимиром Сувановим з міста Рівне, з Сергієм Овчаруком з села Мала Любаша на Костопільщині, з Петром Павловським з села Новий Корець на Кореччині, з Олександром Мельником таз Іваном Герасимчуком з Сарненщини. Щирі співчуття рідним та близьким Героїв. Вічна та світла пам'ять українським воїнам…

Жителі Острозької громади провели в останню дорогу загиблого 26-річного захисника Сергія Квасуна з села Українка. Життя воїна обірвалося 10 червня внаслідок мінно-вибухової травми під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Благодатне Донецької області. Поховали Героя в селі Українка.

Жителі селища Клевань попрощалися з Сергієм Ківінським, 1979 року народження. Воїн загинув 8 червня в районі населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області. У Сергія залишилися батьки, брат, дружина, двоє дітей. Поховали Героя у селі Клевань.

У Рівному попрощалися із загиблим Володимиром Сувановим, який народився в селі Бабин. Все свідоме життя Володимир жив і працював у Рівному. У травні цього року чоловік отримав повістку з викликом на службу. Спочатку служив на Волині, потім - на Харківщині. 10 червня 45-річний старший навідник мінометної батареї молодший сержант Володимир Суванов помер у районі міста Куп’янськ Харківської області. Поховали військовослужбовця на кладовищі «Нове». У Володимира вдома залишилися батьки.

Малолюбашанська громада – у скорботі. 11 червня від осколкового поранення голови, отриманого під час здійснення наступальних дій у районі населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області, загинув житель села Мала Любаша, солдат Сергій Овчарук, 1980 року народження. Поховали Сергія в селі Мала Любаша.

Корецька громада попрощалася з жителем села Новий Корець - молодшим сержантом Петром Павловським, 1985 року народження. Воїн помер 10 червня в районі населеного пункту Торецьк Донецької області.
Сарненщина попрощалась із двома загиблими Героями: Олександром Мельником та Іваном Герасимчуком.

Олександр Мельник, уродженець села Чудель, проживав у селі Стрільськ Сарненської громади. У лавах Збройних Сил України служив стрільцем-санітаром. Воїн загинув 8 червня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Свобода Запорізької області. У Героя залишилось двоє дітей.

Іван Герасимчук родом із села Тріскині Сарненської громади. З листопада минулого року він став на захист рідної землі у лавах Збройних Сил України, був командиром відділення. Старший сержант Іван Герасимчук загинув 10 червня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Благодатне Донецької області.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також