На Рівненщині попрощалися з сімома захисниками України

776 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині попрощалися з сімома захисниками України

Рідні, земляки та побратими прощались з Романом Андрощуком та Максимом Бережняком з Березнівської громади, Іваном Туровичем з Кореччини, Олександром Лакатошем і Олександром Панасюком з Дубенщини. Сарненщина провела в останню дорогу двох воїнів – Івана Одарчука та Володимира Андрущенка

Роман Андрощук, 1994 року народження, проживав у м.Березне. Захисник служив на посаді майстра відділення ударних безпілотних авіаційних комплексів. Серце солдата перестало битися 10 вересня  у військово-медичному клінічному центрі Північного регіону в результаті поранень, отриманих на Харківщині.

Максим Бережняк, 1989 року народження, проживав у місті Березне. Чоловік захищав Україну ще у 2014 році у зоні проведення АТО. Воїн знову став на захист Батьківщини з перших днів повномасштабного вторгнення. Служив на посаді старшого техніка механізованого батальйону. Помер захисник 11 вересня від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. .

Іван Турович народився 21 січня 1969 року, проживав у с. Новий Корець. Загинув старший сержант 10 вересня в Донецькій області. 

Олександр Лакатош народився 29 червня 1988 року в селі Новоселівка Млинівської тергромади. Закінчив місцеву школу, разом із сім'єю проживав у селі Мошків. Із перших днів повномасштабного вторгнення Олександр взяв до рук зброю і пішов захищати країну. Молодший сержант на службі виконував обовʼязки командира відділення, був командиром машини розвідувального взводу. Свій останній бій воїн прийняв 12 вересня на Донеччині. В Олександра залишились дружина і троє маленьких діток. Йому назавжди буде 36…

Олександр Панасюк - 1969 року народження, проживав у селі Зарічне Козинської громади. Військовик помер 8 вересня від отриманих у бою поранень. 

Іван Одарчук проживав у селі Тинне Немовицької громади. Добровольцем долучився до Збройних сил України. Боронив Батьківщину на східному напрямку. 10 вересня він загинув під час виконання бойового завдання у Донецькій області. Йому назавжди 29 років… У Героя залишилися батьки, брат та сестра.

Володимир Андрушенко родом із села Сварицевичі Дубровицької громади. Чоловік мобілізувався до лав ЗСУ у березні 2022 року, а пізніше перевівся до прикордонників. 11 вересня він загинув на Луганському напрямку під час виконання бойового завдання. Йому було 42 роки…

Вічна памʼять та слава українським воїнам. Щирі співчуття рідним захисників України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також