На Рівненщині попрощалися з трьома захисниками

11853 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині попрощалися з трьома захисниками

Земляки віддали останню шану воїнам Петру Дідусю, Олександру Кирилюку та Миколі Гордієвичу.

Більше про це розповіли в обласній військовій адміністрації:
 
 - Гощанська громада провела в останню дорогу захисника Петра Дідуся. Чоловік народився у селі Симонів. Навчався у місцевій школі. Після закінчення навчання проходив строкову військову службу. По завершенню Петро підписав контракт та продовжив військову службу у Гощанській військовій частині. Мав певний досвід роботи в сільському господарстві - працював у місцевих агропідприємствах. Після повномаштабного вторгнення рф в Україну чоловік пішов захищати кордони рідної країни. Певний час перебував у найгарячіших місцях ведення бойових дій на Донеччині, за що був нагороджений медаллю "Захистнику України". Чоловік загинув 15 січня внаслідок штурмових дій поблизу Авдіївки.
 
 - Бабинська громада попрощалась із захисником Олександром Кирилюком. Чоловік був родом із села Горбаків. Після початку широкомаштабного вторгнення Герой пішов у ЗСУ. Олександр загинув 14 січня в ході ведення бойових дій на Запорізькому напрямку.Йому назавжди залишиться 41.
 
 - Дубенська громада провела в останню дорогу захисника Миколу Гордієвича. Чоловік народився в селі Залав’я. Після повномаштабного вторгнення рф в Україну чоловік пішов захищати кордони рідної країни. Службу в Збройних Силах України проходив у званні молодшого сержанта на посаді командира протитанкових ракетних комплексів. Герой загинув 13 січня внаслідок артилерійського мінометного обстрілу під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.
 
Щирі співчуття рідним і близьким.
Вічна пам’ять, честь і шана Героям!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також