На Рівненщині працівники рибоохоронного патрулю зафіксували нові порушення правил рибальства

1171 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині працівники рибоохоронного патрулю зафіксували нові порушення правил рибальства

У суботу, першого червня, працівникам рибоохоронного патрулю надійшло повідомлення про порушення правил лову риби. Так, на Усті на вулиці Басівкутській у Рівному двоє чоловіків рибалили з допомогою «Бредня», який заборонений для вилову риби. На чоловіків склали протокол про адміністративні правопорушення за частиною четвертою ст. 85 Кодексу України про адмінправопорушення. Стаття кодексу передбачає накладення штрафу від 340 до 680 грн. Матеріали передали до суду для притягнення винних до відповідальності та вилучили заборонене знаряддя лову.

Того ж дня під час проведення рибоохоронного рейду в Сарненському району, зафіксували три факти порушення правил рибальства. На Случі неподалік Люхчі чоловік ловив рибу «павуком». А на Горині поблизу Степані рибпатрульні виявили чоловіка, який рибалив з берега, використовуючи сітку. Своїми діями рибалки порушили ст. 27, 52-1, 63 Закону України «Про тваринний світ» та п. 3.15 Правил любительського і спортивного рибальства. На осіб склали адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Знаряддя лову вилучено до рішення суду. Крім того, адмінпротокол за ч. 3 ст. 85 КУпАП склали на жителя Сарн, який ловив рибу з допомогою 30-метровї сітки.

Рівненський рибоохоронний патруль закликає рибалок дотримуватись природоохоронного законодавства. У разі виявлення порушення повідомляти за номером: (093) 263-39-32.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також