На Рівненщині прихистили спортивних коней-переселенців

798 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині прихистили спортивних коней-переселенців

21 спортивного коня прийняли на Мирогощанському іподромі. Тепер тут, крім рівненських, живуть коні з Київської, Сумської, Луганської областей. Також працівники утримують четверо шотландських поні.

- Іподром на Рівненщині - один із трьох в Україні. Тут створено хороші умови. Є належне харчування, місця для прогулянок і тренувань. У планах адміністрації - створення центру іпотерапії. В ньому будуть проводити психологічну реабілітацію для дітей, переселенців, військових. Тут можна зробити меку кінного туризму, щоб люди звідусюди могли приїжджати і контактувати з тваринами, - розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, який сьогодні відвідав іподром.

Працівники іподрому розповідають, що можуть прийняти в «сім‘ю» ще понад 20 коней.

Віталій Коваль закликав фермерів, зоозахисників та усіх небайдужих допомагати іподрому. Наголосив, що важливо розвивати підприємство і попри воєнний час перетворити у майбутньому на потужний центр розвитку кінного спорту. Для цього можна буде залучати європейські кошти та грантові програми, алгоритм залучення невдовзі запрацює, повідомляє Рівненська ОВА,. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також