На Рівненщині попрощалися із дев`ятьма Героями (ФОТО)

15580 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині попрощалися із дев`ятьма Героями (ФОТО)

За добу мешканці Рівненщини провели в останню дорогу дев'ятьох захисників.

Про це повідомляє обласна військова адміністрація.

У Радивилівській громаді попрощались із Михайлом Загорським. Чоловік був учасником антитерористичної операції з 2014 року. У березні минулого року добровольцем став до лав ЗСУ. Михайло ніс службу у складі окремої механізованої бригади «Холодний Яр». Загинув воїн 14 лютого 2023 року поблизу Бахмуту Донецької області. Поховали його в рідному селі Дружба.

У Млинівській громаді провели в останню дорогу Миколу Бойчука. Чоловік захищав Україну в складі мотопіхотного батальйону. Бойовий шлях воїна обірвався 17 лютого в районі населеного пункту Куп’янськ Харківської області. Поховали Героя в селі Терешів.

Дубенська громада вшанувала пам'ять Ігоря Міщука. Воїн загинув 17 лютого 2023 року в районі Бахмуту Донецької області. Поховали його в місті Дубно.

Сергій Мельник — житель села Велюнь, що на Дубровиччині. Старший солдат став на захист Батьківщини у березні минулого року. 15 лютого воїн загинув під час мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Іванівське на Донеччині. У героя залишились дружина й двоє дітей.

Жителі Сарненської громади провели в останню дорогу воїна, а у мирному житті педагога — Анатолія Кричильського.
Анатолій, одним із перших став на захист Батьківщини, уже з 25 лютого служив у лавах ЗСУ. Війна обірвала життя Героя 15 лютого 2023 року  — під час виконання бойового завдання внаслідок мінометного обстрілу, біля населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області. 30 років свого життя Анатолій Кузьмович пропрацював учителем фізичної культури в школі у рідних Любиковичах. У квітні йому б виповнилося 52 роки…

В Олександрійській територіальній громаді в глибокій скорботі останньою життєвою дорогою провели Віктора Гуца, жителя села Козлин. Трудову дяльність розпочав у Шпанівському ліцеї, де працював учителем історії та зарубіжної літератури. Потому зайнявся власною справою – будівництвом. 15 вересня 2022 року його призвали на військову службу по мобілізації. Загинув старший солдат 17 лютого поблизу Кремінної Луганської області внаслідок артилерійського обстрілу. Похоронили Героя на кладовищі в селі Козлин.

У Костопільській громаді віддали належну шану загиблому військовому Тарасу Степчуку. До лав Збройних Сил України чоловік був мобілізований у березні минулого року, служив стрільцем-санітаром стрілецької роти військової частини. Загинув 35-річний солдат 17 лютого під час мінометного обстрілу в районі Бахмута на Донеччині. Похоронили Героя на «Новому» кладовищі міста Костопіль.

В останню дорогу провели військового з Гощанської територіальної громади 54-річного Бориса Твердюка із села Воскодави.
Після закінчення навчання Борис проходив строкову військову службу в Угорщині, під час якої набув навичок спеціаліста радіо перехоплення і пеленгування радіотелефонної передачі.

У мирному житті працював майстром із ремонтних робіт. Борис Миколайович пішов захищати Україну з перших днів повномасштабної війни – 15 березня 2022 року. Служив у 68-й окремій єгерській бригаді, воював на передовій. Загинув Борис Твердюк 24 січня поблизу населеного пункту Павлівка на Донеччині під час виконання бойового завдання, внаслідок мінно-вибухової травми, несумісної з життям. Похоронили Бориса Твердюка на кладовищі в рідному селі Воскодави.У загиблого залишилися мама, дружина та син.

У Зорянській сільській територіальній громаді попрощалися із Олександром Юрдигою. Чоловік був призваний на військову службу 2 березня 2022 року. Загинув 15 лютого 2023 року в бою за під час мінометного обстрілу в районі населених пунктів Іванівське та Бахмут Донецької області. Похоронили Героя на місцевому кладовищі в селі Зоря.

 

Вічна пам'ять Героям!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також