На Рівненщині провели в останню земну дорогу чотирьох захисників

689 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині провели в останню земну дорогу чотирьох захисників

Рідні, побратими та земляки попрощались з Олександром Скиданюком та Вадимом Костюкевичем з Рівного, Андрієм Сураєвим із Зорянської громади та Владиславом Дубравіним з Вараша.

Олександр Скиданюк народився 10 вересня 1974 року у селі Велика Омеляна. Закінчив Рівненський ліцей №1 та здобув фах тракториста у Клеванському професійному ліцеї. Олександр пройшов строкову службу в армії. У цивільному житті працював водієм.

У квітні цього року був мобілізований до лав Збройних сил України. 9 вересня воїн загинув на Донецькому напрямку.

Вадим Костюкевич народився 27 червня 1994 року у Рівному. Закінчив Рівненський ліцей №27 та здобув фах механіка у ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП», пізніше вступив до Національного університету водного господарства та природокористування. У цивільному житті виконував будівельні роботи. 10 вересня солдат загинув на Донецькому напрямку.

Андрій Сураєв народився у 1980 році в місті Рівне. Жив у Зорі. Чоловік виховувався в інтернаті. Працював будівельником, любив свою справу. Андрій вступив до лав Збройних сил України 14 червня 2024 року.
24 серпня захисник загинув у Курській області Росії.

Владислав Дубравін народився у Пермській області Росії. Жив. Жив у місті Вараш.
У 1985 році отримав професію монтажника у Київському училищі. У 2014-2015 роках чоловік брав участь в антитерористичній операції. Потім отримав поранення та після лікування служив у війську за контрактом у 2016-2021 роках. Владислава мобілізували до лав ЗСУ 15 липня 2022 року. Упродовж семи місяців 57-річний гранатометник вважався зниклим безвісти. 13 лютого воїн загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Щирі співчуття рідним! Вічна пам’ять воїнам! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також