На Рівненщині пройшов тендер на закупівлю обладнання для сарненського серцево-судинного центру

890 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині пройшов тендер на закупівлю обладнання для сарненського серцево-судинного центру

На крок ближчим до відкриття сарненського серцево-судинного центру, який створюють у рамках проекту Світового банку, стало обласне управління охорони здоров’я. Адже сьогодні в конференц-залі управління відбулося розкриття тендерних пропозицій на закупівлю медичного обладнання.

Зокрема, в рамках реалізації проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» обласним управлінням охорони здоров’я планується закупити, окрім іншого, агіографічний комплекс, медичне обладнання для проведення електрофізіологічного дослідження серця, дефібрилітори,  12-канальні електрокардіографи, монітори нагляду за станом пацієнта, апарати для тимчасової кардіостимуляції, станції цілодобового моніторування, апарати штучної вентиляції легень, експрес-аналізатори кардіомаркерів тощо.

Закупівля  була поділена на три лоти. Свої пропозиції надали сім компаній, з яких три іноземні.

-Наразі ми переходимо до оцінки пропозицій. Буде враховуватися повнота пропозиції, відповідність технічних характеристик вимогам технічного завдання, рівень кваліфікації компанії та сама ціна пропозицій, - прокоментував керівник групи консультаційної підтримки проекту Світового банку на Рівненщині Сергій Рибачок.

Тож тепер комісія з відбору має опрацювати усі подані пропозиції та визначитися з переможцем.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також