На Рівненщині реалізують культурний медіапроєкт для дітей та підлітків

837 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині реалізують культурний медіапроєкт для дітей та підлітків

У Рівному, Гощі та с. Привільне Дубенського району розпочинається реєстрація у медіа-школу для дітей та підлітків.

Минулого року у Рівному 25 дітей завершили навчання у першій медіа-школі, а вже зараз триває реєстрація учасників на новий потік. Проєкт «Медіа-школа прямує в громади» реалізовується за підтримки Українського культурного фонду.

За словами керівниці проєкту Олени Семенович, навчання – це літній творчий інтенсив, який спрямований показати розвиток культури в ОТГ та їх туристичні родзинки, а також дасть поштовх та мотивацію дітям у зацікавленні культурним життям своїх міст. «Культурно-мистецька медіа-школа для дітей та підлітків» – це експрес-курс, який навчить створювати якісний якісний відеоконтент, який мотивує до отримання професійних знань з відеовиробництва. Більше того, ми розповідатимемо нашим учням про історичні місця, відомих людей нашого краю, культурне життя міста Рівного, Дубенського та Гощанського районів» - розповідає Олена Семенович.

Учасники будуть застосовувати різні методи збору та опрацювання інформації, а це, відповідно, дасть можливість вдосконалювати себе та піднімати свій інтелектуальний рівень.

Тематика сюжетів – знакові для міста Рівного культурно-мистецькі події, фестивалі, інтерв’ю з митцями.

«В рамках проєкту на учасників чекатимуть різноманітні лекції на професійну тематику, воркшопи, індивідуальні заняття, зустрічі з відомими журналістами та культурними діячами, навчальні екскурсії», - розповіла сценаристка і режисерка проєкту Руслана Броновицька.

 

Наразі триває реєстрація учасників. Серед усіх охочих буде проведено кастинг, в результаті якого відберуть по 15 найдостойніших у Рівному, Гощі та Привільному, які і стануть слухачами культурно-мистецької медіа-школи.

Навчання стартуватиме з кінця червня- початку липня і триватиме 2 місяці.

Відеороботи випускників можна побачити на ютуб каналі MEDIA SCHOOL Rivne

Заповнити анкету можна тут


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також