На Рівненщині розпочато виплату одноразової грошової допомоги

2077 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині розпочато виплату одноразової грошової допомоги

Від сьогодні розпочато виплату одноразової грошової допомоги у розмірі 1000 гривень. На це з державного бюджету на Рівненщину надійшли кошти в сумі 271,8 млн грн.

Одноразову грошову допомогу отримають 272,6 тисячі пенсіонерів, розмір пенсійної виплати яких менше 5 тисяч гривень, та громадяни, які одержують державну соціальну допомогу у зв’язку з інвалідністю та за віком замість пенсії.

Як повідомив керівник Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області Василь Петняк, через відділення поштового зв’язку кошти отримають 106,8 тисячі осіб, а через установи уповноважених банків –165,8.

Грошову допомогу громадянам, які отримують пенсії та державну соціальну допомогу на рахунки у банках, буде виплачено не пізніше 24 квітня. Громадянам, котрі отримують відповідні виплати через пошту, листоноші доставлять грошову допомогу додому протягом 5 календарних днів з дня надходження коштів.

У разі виникнення запитань, зокрема, щодо права на виплату 1000 гривень, просимо звертатися до органів Пенсійного фонду дистанційно.

За повідомленням Рівненської обласної державної адміністрації 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також