Рівненські школярі з понеділка можуть зареєструватися на НМТ

552 0

Ми у соцмережах:

Рівненські школярі з понеділка можуть зареєструватися на НМТ

Цьогоріч абітурієнти знову складатимуть національний мультипредметний тест (НМТ) як альтернативу традиційному ЗНО.

 Тестування проходитиме у дві сесії. Основна триватиме з 5 до 23 червня, додаткова – з 11 до 24 липня.

Ті, хто планують взяти участь в основній, повинні з 3 квітня до 3 травня створити персональні е-кабінети й подати необхідні документи для участі.

Додатковий період реєстрації триватиме з 5 до 12 червня. Тоді зможуть зареєструватися ті, хто весною не зміг це зробити з поважних причин або ж отримав відмову.

Завантажити запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення тестування, учасники основного періоду зможуть не пізніше ніж за 10 днів до її початку. А от додаткового – не пізніше ніж за 3 дні.

Результати першого етапу НМТ можна буде переглянути у персональних е-кабінетах до 28 червня, другого – до 29 липня.

Також наразі вже підтверджено домовленості щодо проведення основної сесії НМТ у таких країнах: Австрія, Азербайджан, Болгарія, Велика Британія, Данія, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Канада, Латвія, Литва, Німеччина, Польща, Португалія, Румунія, США, Фінляндія, Франція, Чехія і Швеція.

 Під час додаткової сесії учасники зможуть пройти НМТ в Іспанії, Італії, Німеччині, Польщі та Чехії. Зауважимо, що перемовини з окремими закордонними установами / організаціями, зокрема з тими, що розташовані у Великій Британії, Грузії, Молдові, Нідерландах, Німеччині, Польщі, Туреччині, Хорватії, Швейцарії, ще тривають, тож сподіваємося, що кількість локацій, де відбуватиметься оцінювання, зросте.

Детальніше за посиланням https://bit.ly/3GaIvI2.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також