На Рівненщині розшукують водія, який збив двох дівчат та втік

18500 1

Ми у соцмережах:

На Рівненщині розшукують водія, який збив двох дівчат та втік

Сьогодні, 12 травня, близько 02:20 ночі на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів неподалік Олександрії Рівненського району трапилася ДТП.

18-ти та 19-річні жительки Олександрії прямували додому, коли на них наїхав автомобіль. Дівчата, за попередньою інформацією відділу комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, йшли узбіччя, а авто рухалося їм назустріч.

Водій з місяця ДТП втік. Швидку медичну допомогу викликав небайдужий водій, який, їдучи трасою, помітив дівчину на дорозі.

Унаслідок ДТП молодшу жительку Олександрії, у якої виявили запах алкоголю, із закритою черепно-мозковою травмою, синцями та забоями тіла доставили до медзакладу Рівного. Після надання меддопомоги її відпустили. Старша дівчина до лікарні не зверталася.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

З місця події слідчі вилучили уламки транспортного засобу. Відтак вставлено, що в ДТП підозрюється автомобіль «Volkswagen» білого кольору.

Правоохоронці просять тих, хто володіє будь-якою інформацією щодо скоєного злочину, негайно повідомити до поліції за номерами телефонів: 067-495-29-59 або 102.

Правоохоронці гарантують анонімність.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також