На Рівненщині склозавод обладнали сонячними панелями

1822 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині склозавод обладнали сонячними панелями

10% від запланованих потужностей вже підключили

На Костопільському заводі скловиробів почали будувати власну сонячну електростанцію потужністю 2 МВт. Це перше в Україні підприємство, що використовує “зелену” енергію для виробництва скла, повідомляє “Федерація роботодавців України” у Facebook.

Це дозволить зробити українську промисловість більш сталою та підвищити її конкурентоспроможність на світовому ринку. Адже по всьому світу компанії віддають перевагу партнерам, що використовують “зелену” енергію і є відповідальними в соціальному та екологічному плані. Тому на підприємстві активно працюють над розробкою стратегії корпоративної соціальної відповідальності (CSR). Зазначається, що 10% від запланованих потужностей вже підключили.

- У такі надскладні часи, як нині, особливо важливо пам'ятати: кожен з нас має зробити свій внесок на шляху до перемоги, роблячи все можливе там, де він є. Виробничий сектор не є винятком. Тому так важливо вірити у перемогу і не зупиняти інвестиції, підкреслили в повідомленні.

У ФРУ додали, що розвиток “зеленої” енергетики – це крок до сталої економіки, зменшення викидів вуглецю та до енергетичної незалежності країни.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також