На Рівненщині створили міжрайонний відділ ДРАЦС

1163 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині створили міжрайонний відділ ДРАЦС

З третього вересня рівняни та мешканців Рівненського району отримуватимуть послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану громадян за однією адресою.

З метою оптимізації структури та підвищення ефективності діяльності органів державної реєстрації, у Рівненській області шляхом злиття двох відділів ( Рівненського районного та Рівненського міського відділів ДРАЦС) створено Рівненській міськрайонний відділ ДРАЦС Головного управління юстиції. Для цього у сучасному офісі «OpenSpace», що знаходиться за адресою: проспект Миру, 14, м.Рівне, створено додатково 6 робочих місць, які забезпечать безперешкодне та комфортне обслуговування жителів м. Рівне та Рівненського району.

Нагадаємо, що в «OpenSpace» можна отримати 16 найпопулярніших послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану громадян. Щодня тут обслуговують близько 100 відвідувачів. Сучасний офіс містить електронну чергу, простору зону для очікування громадян, дитячий куточок. Усі зручності для комфортного отримання послуг мешканцями регіону.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також