На Рівненщині судитимуть екс-голову сільської ради

1670 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині судитимуть екс-голову сільської ради

Слідчі Березнівського відділення поліції 30 січня скерували до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом щодо 56-річного колишнього сільського голови, який підробив документ про виділення земельної ділянки.

До поліції у листопаді 2018 року надійшло звернення жителя селища Городище. Чоловік хотів оформити у власність земельну ділянку, яку отримав під будівництво три роки тому. Однак, під час оформлення документів у Держгеокадастрі йому повідомили, що ця земельна ділянка вже перебуває у власності іншої особи.

Під час перевірки звернення поліцейські встановили, що у 2013 році сільський голова, діючи в інтересах жительки Березного, склав та видав жінці завідомо неправдивий витяг із рішення сільської ради про дозвіл на розроблення проекту землеустрою. Виявилося, що у списках, які виносилися на розгляд сесії із земельних питань у 2013 році цієї жінки не було.

А вже у 2015 році депутати сільської ради прийняли рішення про виділення цієї ж ділянки для іншого місцевого жителя.

Слідчі зібрали достатньо доказів, аби повідомити про підозру колишньому посадовцю у вчиненні службового підроблення документів, передбаченого частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України, та направили кримінальне провадження із обвинувальним актом до суду, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також