На Рівненщині судитимуть херсонця, який побив пенсіонерку та відібрав 30 тисяч гривень

630 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині судитимуть херсонця, який побив пенсіонерку та відібрав 30 тисяч гривень

31 березня цьогоріч на подвір’я 78-річної жительки села Бронники прийшли двоє невідомих чоловіків. Запевняючи, що раніше допомагали їй по господарству, попросили поїсти. Коли жінка на кухні відволіклася на телефонний дзвінок, один із них вдарив її по голові, після чого обоє нанесли понад дев’ять ударів ногами та кулаками. Непритомну жінку зв’язали скотчем та забрали понад 30 тисяч гривень.

Працівникам карного розшуку вдалося затримати одного із нападників. Ним виявився 53-річний уродженець Херсонської області. Його розшукали у місті Гола Пристань. Зловмисник ув раніше судимий за розбійні напади, а з місць позбавлення волі звільнився лише цьогоріч. В сукупності за ґратами він провів 35 років.У скоєному не зізнається, зі слідством не співпрацював.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що слідчі знайшли докази його провини та повідомили 53-річному чоловікові про підозру у розбійному нападі, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаному із проникненням у приміщення. Матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом скерували до суду.За скоєне йому загрожує черговий строк — до 12 років позбавлення волі.

Вирок зловмисник очікуватиме під вартою у слідчому ізоляторі, де він у перебував під час досудового розслідування.

Іншого нападника на пенсіонерку поліція ще шукає.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також