На Рівненщині судитимуть поліцейську: їй загрожує довічне позбавлення волі

7846 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині судитимуть поліцейську: їй загрожує довічне позбавлення волі

На Рівненщині за матеріалами СБУ судитимуть чергову зрадницю - колишню поліцейську з Донеччини, яка перейшла на бік ворога та зайняла посаду в окупаційному органі влади.

Управління СБ України в Рівненській області повідомляє:

- У ході досудового розслідування встановлено, що 35-річна жителька м. Маріуполь прийняла пропозицію представників окупаційної адміністрації та нині продовжує виконувати їхні злочинні накази. На час вчинення кримінального правопорушення зрадниця перебувала на посаді помічника дільничного офіцера поліції Маріупольського РУП ГУ НП в Донецькій області.

До суду скеровано обвинувальний акт щодо вказаної громадянки України.  Їй інкримінують державну зраду, вчинену в умовах воєнного стану (ч. 2 статті 111 Кримінального Кодексу  України).Санкція статті передбачає покарання до 15 років позбавлення волі або довічне позбавленням волі, з конфіскацію майна.

Досудове розслідування за спеціальною процедурою здійснювали слідчі Третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Рівне) ТУ ДБР, розташованого у місті Хмельницькому за оперативного супроводу УСБУ в Рівненській області.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також