На Рівненщині три ДТП: пішохід, велосипедист та мотоцикліст у лікарнях

1764 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині три ДТП: пішохід, велосипедист та мотоцикліст у лікарнях

Дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими сталися у Рівненському, Дубенському та Рокитнівському районах.

23 листопада, близько 18:40 46-річний житель міста Костопіль їхав автомобілем «Peugeot Partner»  автодорогою «Городище-Рівне-Старокостянтинів» у напрямку міста Рівного та  допустив наїзд на пішохода, 20-річного жителя села Олександрія Рівненського району, який перетинав проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Потерпілого із політравмою госпіталізували до реанімаційного відділення медзакладу Рівного.

А вже через 20 хвилин автопригода сталася у селі Мирогоща Дубенського району. Поліцейські встановили, що 31-річний житель села Семидуби, водій автомобіля «Nissan Qashqai», скоїв наїзд на велосипедиста, 28-річного місцевого жителя, який раптово виїхав на проїзну частину дороги. У велосипедиста медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої, садна та запах алкоголю. Чоловіка госпіталізували в травматологічне відділення лікарні.

Крім того, вчора до лікарні звернулась 31-річна жителька села Мушні Рокитнівського району. Правоохоронці з’ясували, що ще 22 листопада близько 23-ї години жінка, керуючи мотоциклом «Bird», у селі Мушні не впоралась із керуванням та з’їхала в кювет. Зі слів потерпілої, одразу не звернулась до медиків, адже почувала себе добре. Утім, вранці через погрішення стану здоров'я викликала «швидку». Жінку із травмами голови госпіталізували до лікарні обласного центру.

За всіма фактами у поліції відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Двоє водіїв автомобілів були тверезими, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також