На Рівненщині у двох селах затримали чотирьох крадіїв

1627 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині у двох селах затримали чотирьох крадіїв

Про крадіжку із котельні, яку використовували як склад, повідомив до поліції 37-річний житель Клеваня, що у Рівненському районі. Він заявив, що колишній працівник, 20-річний місцевий житель, обікрав його.

Молодик із напарниками з Олишви вкрали із приміщення перфоратор і 22 світильники. Вкрадене здали у ломбард, а на виручені кошти розважалися, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області. Загальна сума вкраденого становила майже шість тисяч гривень.

Також у суботу, другого лютого, близько 10:00 60-річний житель Заріцька Рівненського району виявив, що з комори його будинку вкрали металобрухт. Поліцейські встановили, що до крадіжки може бути причетний 35-річний місцевий мешканець, який ніде не працює, зловживає алкоголем та неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців за дрібні правопорушення.

Вкрадене майно поліцейські повернули власникам. За обома фактами крадіжок, вчинених з проникненням у приміщення, за ч 3 ст 185 Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування. Поліція вирішує питання про повідомлення крадіям про підозру у вчиненні злочину. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також