На Рівненщині в оселі священика пролунав вибух

3578 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині в оселі священика пролунав вибух

Подія трапилась в ніч на 4 січня 2020 року. У дворі будинку священика Даниїла Ільницького пролунав сильний вибух. Пошкоджено будинок.

 Сильний звук вибуху розбудив родину Ільницьких о першій ночі. Отець Даниїл спочатку виглянув у вікно, а згодом пішов на вулицю. Подивитись , що трапилось, розповідає батюшка, також вийшли двоє сусідів.

«Сусіди оглядали свої металеві ворота, кажуть здалося, що саме по них чимось кинули, - каже отець Даниїл Ільницький, настоятель Свято-Іоанно-Богословської церкви у селі Маща Костопільського району, - Я теж оглянув ворота і двір наскільки це можливо було при світлі ліхтаря, однак нічого підозрілого не помітив».

Коли ж родина священика прокинулась у ранці, то була шокована - на дворі біля хати лежала трилітрова банка з розлитою речовиною, а у фундаменті будинку, що був обшитий листовим металом утворилася діра від вибуху.

« О 7 годині ранку ми викликали поліцію, приїхали, оглянули, щось записали і поїхали, - розповідає дружина священика матушка Анна. – Так було і минулого разу тільки толку від правоохоронців немає ніякого, мені здається вони навіть зловмисників не шукають».

Місяць тому на двір Ільницьких вже кидали пляшку з горючою сумішшю, зловмисники досі не знайдені. Місце події тоді оглядали представники кінологічної служби.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також