На Рівненщині в останню дорогу провели чотирьох воїнів

318 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині в останню дорогу провели чотирьох воїнів

Рідні, побратими та земляки попрощались: з рівнянином Сергієм Нікітіним, Ігорем Носиком з Клеванської громади, Іваном Поповим та Олександром Процюком з Дубенщини.

Сергій Нікітін народився в Рівному 16 жовтня 1974 року. Навчався у Рівненському ліцеї №15. Закінчив Українську державну академію водного господарства за спеціальністю механізація гідромеліоративних робіт, пізніше - Київський інститут інтелектуальної власності і права. Він працював експертом у компаніях «Експерт-Рівне», «Автогума-Сервіс» та товаристві «Камаз-Транс-Сервіс». У 2015 році воїн захищав Україну в АТО, служив рік командиром інженерної роти. На початку березня 2022 року повернувся до лав ЗСУ. Отримав звання капітана. За роки служби Герой удостоєний багатьох нагород: відзнаки президента за участь в Антитерористичній операції та «За оборону України», нагрудний знак ”Хрест «Військова честь»”. 7 жовтня капітан Сергій Нікітін помер у лікарні. Поховали військовика на кладовищі «Нове» у Рівному.

Ігор Носик народився у 1968 році. Захисник проживав у селищі Оржів, що у Клеванській громаді. Головний сержант був призваний на військову службу за мобілізацією. Захищав Україну на території Запорізької області. Загинув 25 вересня під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. Поховали військовика у рідному селищі.

Олександр Процюк народився 1 липня 1987 року. Захисник проживав у Лисині Демидівської громади. Олександр захищав Україну від окупантів з перших днів широкомасштабного вторгнення, призваний на військову службу 10 березня 2022 року. Воїн помер 6 жовтня в Київському військовому госпіталі. Поховали захисника на кладовищі в рідному селі.

Іван Попов народився 30 грудня 1987 року. Проживав у селі Дружба Радивилівської громади. Учасник бойових дій. Захисник призваний на військову службу за мобілізацією в лютому 2023 року. Служив кулеметником у найгарячіших точках фронту в Донецькій області – Торецьк, Часів Яр, Кліщіївка. Під час виконання бойового завдання воїн отримав важке поранення, проходив лікування та реабілітацію. За станом здоров'я Івана було звільнено зі служби в квітні 2024 року. Серце військовика передчасно зупинилося 8 жовтня. У воїна залишилися батьки та брат. Йому назавжди буде 36…

Щирі співчуття родинам захисників.

Вічна шана та пам'ять Героям! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також