На Рівненщині в останню дорогу провели п`ятьох Героїв

1293 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині в останню дорогу провели п`ятьох Героїв

На Рівненщині провели в останню дорогу п’ятьох військовослужбовців.

 Костопільчанин Валерій Козачук до повномасштабного вторгнення працював автомеханіком у СТО «Козак-Авто». У вересні минулого року він без вагань став до лав Української добровольчої армії, служив в 3-му окремому батальйоні УДА.14 червня біля Макарівки Донецької області 46-річний воїн загинув, отримавши несумісні з життям поранення після влучання протитанкової керованої ракети в машину, якою бійці виїжджали на позиції, щоб підмінити побратимів. Вдома на Героя чекали дружина, донька та син. Поховали воїна в рідному Костополі.

У Головинській громаді в останню дорогу провели 48-річного сержанта Олександра Степанчука. Попрощатися з мужнім Героєм приїхала велика родина, депутати й працівники Головинської сільради, друзі-лісівники, а також жителі Костополя та Деражненської громади. Воїн загинув 12 червня в Запорізькій області. Вдома Героя чекали дружина, троє синів.
Поховали Олександра Степанчука на кладовищі в селі Чудви.

У Клесові на Сарненщині попрощалися з Олексієм Поліщенком. Захищаючи Україну, воїн загинув 14 червня на Запоріжжі. Йому назавжди буде 29… Вдома залишилися дві маленькі доньки, мама та четверо братів. Поховали Героя в рідному селищі.

У Соснівській громаді віддали останню шану Сергію Поп’яку. Воїн народився 29 серпня 1981 року. На військову службу був призваний 24 січня цього року. Служив механіком-водієм медичного пункту 3 механізованого батальйону. Військовослужбовець загинув 13 червня під час наступальних дій в районі населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області. У Героя залишилися двоє донечок, мама та тато. Поховали воїна у Великих Селищах.

На Острожчині провели в останню дорогу Миколу Пшевлоцького. Воїн народився 25 червня 1977 року. Проживав у селі Новомалин. Боєць загинув 13 червня під час артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області. Поховали військового у Новомалині. Через тиждень Героєві виповнилося б 46…

Вічна пам'ять і слава Героям!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також