На Рівненщині в останню дорогу провели п`ятьох загиблих воїнів

8900 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині в останню дорогу провели п`ятьох загиблих воїнів

Учора поховали Максима Власенка та Мирослава Кур’яніка із Рівного, Сергія Гаєвського з села Завидів Острозької громади, Сергія Малевича з Корця, Вадима Триндуся з Дубно. Схиляємо голови в скорботі. Вічна шана та пам'ять Героям.

Максим Власенко народився у Рівному. Навчався у 10 школі, здобув освіту економіста у НУВГП, а за тим ще й юридичну. Проте знайшов себе в іншій справі – вів підприємницьку діяльність, працював далекобійником. Пішов на війну добровольцем у квітні 2023 року. Під час служби зарекомендував себе як справжній професіонал, отримав чергове звання – лейтенант, статус учасника бойових дій. Навіть проговорював із військовим керівництвом можливість продовжити службу в армії після завершення війни.  40-річний лейтенант Максим Власенко загинув 10 серпня  внаслідок авіаційного удару в районі населеного пункту Вільшана Харківської області.

Мирослав Кур’янік народився у Рівному. Опанував фах кухаря, певний час працював за спеціальністю. Але згодом перекваліфікувався у будівельника. Працював і в рідному місті, і за кордоном. Саме там застав початок повномасштабного вторгнення. Повернувся та одразу пішов записуватися у добровольчий батальйон. На початку квітня Мирославу принесли повістку. 7 серпня Мирослава оголосили зниклим безвісти. А вже 10 серпня 34-річного молодшого сержанта Мирослава Кур’яніка знайшли загиблим поблизу села Козачі Лагері Херсонської області…

Сергій Гаєвський, 44-річний Герой - мешканець села Завидів Острозької громади. Життя захисника обірвалося 5 серпня під час ворожого обстрілу в районі населеного пункту Вільшана Харківської області.

Сергій Малевич народився 7 березня 1983 року. Навчався у Корецькій ЗОШ №1, далі закінчив ВПУ №24 м. Корця. Найменший серед трьох братів, був одруженим та мав сина Олександра. До лав ЗСУ був призваний у вересні 2022 року. Загинув 10 серпня при виконанні бойового завдання в районі населеного пункту Чернещина Ізюмського району Харківської області.

Вадим Триндусь народився у 1992 році в місті Дубно. На жаль, життя хороброго воїна обірвалося 9 серпня поблизу населеного пункту Васюківка Бахмутського району на Донеччині.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також