На Рівненщині в останню дорогу провели шістьох Героїв

1750 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині в останню дорогу провели шістьох Героїв

На Рівненщині відбулося прощання з шістьма захисниками.

У Вараші провели в останню путь Максима Пашка.

31-річний чоловік із перших днів повномасштабного вторгнення вступив до лав 104-ої окремої бригади територіальної оборони.
Солдат загинув 4 березня 2022 року під час виконання бойового завдання в смт Макарів Київської області. Факт загибелі нещодавно встановили експертизою ДНК. Поховали Героя на кладовищі у селі Стара Рафалівка.

Жителі Дубровицької громади попрощалися із загиблим Героєм Сергієм Годунком.

Боєць загинув 19 лютого 2023 року внаслідок мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Іванівське. Він був старшим навідником.

Жителі Висоцької громади віддали шану загиблому Герою Миколі Миську.

Мисько Микола народився 1993 року. Проживав у селі Людинь. Загинув воїн 20 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання в селі Червонопопівка Кремінського району Луганської області.

На Дубенщині в останню дорогу провели двох Героїв-захисників.

У Боремельській громаді попрощались із Володимиром Базилюком. Він мешкав у селі Малеве, на військову службу був призваний у вересні 2022-го.

Солдат, старший навідник другого мінометного взводу десантно-штурмового батальйону загинув 22 лютого 2023 року внаслідок артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Кремінна на Луганщині. Поховали воїна на кладовищі в рідному селі. У загиблого залишилися мама, дружина та двоє дітей.

На Млинівщині попрощалися з Романом Чемчуком.

На військову службу чоловік був призваний восени минулого року. Він був снайпером.

22 лютого, під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Мар’їнка на Донеччині, військовослужбовець отримав важкі поранення. Помер 25 лютого 2023 року в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні – рани виявились смертельними.

Учора з Героєм попрощались у рідному селі Береги. Віддати останню шану прийшли сотні односельців, жителі громади, друзі та побратими полеглого.

Громадськість Рівного провела в останню дорогу 38-річного Андрія Нестерука.

У квітні 2022 року Андрій Нестерук пішов сам у військкомат, хоч досі в армії не служив. У листопаді чоловіка мобілізували. Був санітаром-стрільцем, хотів вивчитися на військового медика.

20 лютого солдат Андрій Нестерук загинув у бою неподалік села Червонопопівка на Луганщині. Похоронили військового на кладовищі «Нове».

Світла пам'ять і шана Героям! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також