На Рівненщині в останню дорогу провели трьох захисників

10561 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині в останню дорогу провели трьох захисників

За минулу добу на Рівненщині попрощалися з трьома полеглими воїнами.

 Про це повідомляє Рівненська ОВА.

У Костопільській громаді попрощалися з Юрієм Романовичем. Захисник народився 22 листопада 1976 року в Костополі. Закінчив місцеву школу №2 та професійно-технічне училище. Із перших днів повномасштабного вторгнення став на захист держави, а 26 лютого 2022-го доєднався до лав ЗСУ. Служив Юрій Романович кулеметником відділення снайперів роти вогневої підтримки.

Молодший сержант загинув 18 квітня 2024 року в Донецькій області.

Бугринська громада у скорботі за Петром Трусиком. Захисник народився 29 червня 1980 року. Проживав у селі Вільгір. Із перших днів повномасштабного вторгнення став на захист держави. Служив у найгарячіших точках Донецької області. Командир відділення 2 взводу протитанкових ракетних комплексів загинув 12 квітня під час бою з окупантами на Донецькому напрямку. Без сина залишилась мати, без батька - троє дітей.

На Березнівщині віддали останню земну шану Михайлу Куряті. Захисник народився 22 червня 1989 року в Березному. Після закінчення агротехнічного ліцею-інтернату працював на будівництві. 8 серпня 2022 року старший солдат був призваний на військову службу за мобілізацією. На фронті був гранатометником механізованої роти. 16 квітня 2024 року серце захисника зупинилося в бліндажі, на бойовій позиції.

Вічна пам'ять!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також