На Рівненщині в останню дорогу провели трьох захисників

1696 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині в останню дорогу провели трьох захисників

Рідні, земляки та побратими провели в останню дорогу Андрія Бабічева з Варковицької громади, Сергія Семеновича з Березного та Олександра Равського з Острога.

Андрій Бабічев народився 2 жовтня 1980 року, проживав у селі Зелений Гай Варковицької громади. Військовослужбовець Збройних сил України, старшина команди катера. Штаб-старшина загинув 29 серпня на Одещині. Поховали військового у рідному селі.

Сергій Семенович народився у 1979 році, мешкав у місті Березне. Навчався у місцевому ліцеї №2, пройшов строкову службу в армії. Після закінчення служби одружився. Працював у ТзОВ "Українська сірникова фабрика". Захищав Україну з травня 2024 року. У ЗСУ служив на посаді командира відділення взводу зв’язку, мав звання сержанта. Загинув військовий 3 вересня внаслідок ворожого обстрілу. Поховали захисника на кладовищі в урочищі «Лукавець» у Березному.

Олександр Равський народився 19 червня 1998 року, проживав у місті Острог. Загинув 3 вересня внаслідок ракетного обстрілу у Полтаві. Олександру назавжди 26 років. Поховали військового на Новому кладовищі у Острозі.

Щирі співчуття рідним і близьким. Вічна та світла пам'ять воїнам...


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також