На Рівненщині велосипедист в`їхав у натовп на «зебрі» (ВІДЕО)

2992 0

Ми у соцмережах:

скріншот з відео

І розбив собі голову..

Сарненські патрульні допомогли чоловіку із травмою голови.
 
 - Подія, яку ви бачите на відео, трапилася два дні тому в місті Сарни, на вулиці Європейській, близько 9-ї години ранку.  До патрульних звернулася небайдужа громадянка, яка повідомила, що неподалік, на пішохідному переході, велосипедист в'їхав у натовп та впав із велосипеда. Патрульні Іван Ярута та Іван Крупенко негайно вирушили на місце, де виявили громадянина із травмою голови та небайдужих людей, які були поряд. На щастя, перехожі не травмувалися, - розповіли у прес-службі патрульної поліції Рівненщини.
 
Інспектори одразу надали постраждалому домедичну допомогу: поклали у стабільне бокове положення та зупинили кровотечу. Чоловік намагався підвестися, але охоронці порядку заспокоїли його та наполягли, щоб він залишався у горизонтальному положенні до приїзду медиків. Після цього патрульні допомогли медикам покласти його на ноші.
 
 - Дотримання ПДР на дорозі — ознака того, що ви потрапите додому, а не до лікарні. Будьте свідомими та відповідальними! Деталі події зʼясовують слідчі, - додають патрульні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також