На Рівненщині від грипу помер чоловік

1288 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині від грипу помер чоловік

Четвертого квітня від ускладнення грипу штаму А помер 55-річний житель Дубенського району. Чоловік захворів 28 березня, першого квітня звернувся до лікаря зі скаргами на нежить, першіння в горлі.

Як повідомляє Рівненський обласний лабораторний центр, другого квітня у чоловіка погіршився стан. З інфекційного відділення хворого перевели до відділення анестезіології та інтенсивної терапії Дубенської ЦРЛ з діагнозом двобічна негоспітальна полісегментарна пневмонія, важкий перебіг.

Четвертого квітня від ускладнення, яке спричинив грип штаму А, у чоловіка була задишка в стані спокою, слабкість, потім у хворого зупинилося серце. Медики надавали всю необхідну допомогу, проте врятували чоловіка не вдалося. Того ж дня він помер.

Працівники вірусологічної лабораторії Рівненського обласного лабораторного центру підтвердили діагноз - грип. При дослідженні матеріалу виявили РНК вірусу грипу А. Хворий не був вакцинований проти грипу. З початку року на Рівненщині це вже четвертий летальний випадок від грипу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також