На Рівненщині відбувся турнір з боксу, присвячений пам`яті загиблого воїна (ВІДЕО)

950 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині відбувся турнір з боксу, присвячений пам`яті загиблого воїна (ВІДЕО)

У Костополі сьогодні відбувся турнір з боксу, присвячений пам'яті загиблого військового Тараса Степчука та його побратимів. Торік у березні чоловік добровольцем вступив до лав ЗСУ, а вже 17 лютого 2023 року — загинув під час мінометного обстрілу у Бахмуті. Організатори вирішили провести турнір, оскільки Тарас безпосередньо допомагав облаштовувати місцевий боксерський клуб.

Тарас Степчук, вступивши до лав Збройних сил України, служив стрільцем-санітаром у стрілецькому батальйоні "Полісся". Спочатку був на Сумщині, потому воював на Донеччині. Саме в Бахмуті 17 лютого 2023 року під час мінометного обстрілу він загинув.

- Він дуже любив життя. Мав такий характер, де найважче — то чогось він був там. Ніколи не боявся труднощів, — розповіла мати загиблого Людмила Степчук.

Сьогодні  у Костополі в пам'ять про Тараса та його побратимів організували турнір з боксу, повідомляє Суспільне.

- Він дуже хотів займатися ММА. На передовій хотіли забрати речі його друзі, вони не змогли перенести, четверо людей, бо там були гантелі, пружини для заняття, дуже важкі речі, з якими він займався, тренувався і готувався, щоб стати бійцем чи в боксі, чи в ММА, зазначив батько Тараса Михайло Степчук.

Провести турнір у цьому клубі організатори вирішили через те, що Тарас безпосередньо допомагав його облаштовувати.

- Він робив, наприклад, підлогу в нашому клубі і так допомагав у всьому. Це позитивна, світла людина, яка прийде на допомогу в будь-який час. Сильний, розумний хлопець. Ми зробимо все для того, щоб таку зустріч проводити кожного року, зауважив голова боксерського клубу Назарій Поліщук.

Взяти участь у товариських боях зголосилося 24 спортсмени віком від 12 до 25 років. Один з них — 11-річний Володимир Можаєв, який майже рік тому переїхав з Херсону на Рівненщину.

- Відібрали таким чином, щоб дорослі показали свій рівень боксу і також юні дарування показали, що навчилися за короткий проміжок часу. Наші заходи такого рівня популяризують спорт, патріотичність у молоді, дітей. Тому що бокс — це вид спорту який, мабуть, найбільше загартовує характер та волю до перемоги, додав президент обласної федерації боксу Володимир Соколовський.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також