На Рівненщині висадили 50 лип – Greening of the Planet

788 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині висадили 50 лип – Greening of the Planet

Поблизу Рівного висадили 50 лип – про це розповіли активісти проекту «Greening of the Planet» на Рівненщині. Більше місяця тривала підготовка: шукали локацію, виясняли потреби громад та обирали дерева.

Цікаво, що висадку дерев здійснили працівники та партнери компанії "Вераллія Україна", святкуючи 50-річчя компанії. Вони розповіли, що цей масштабний екологічний проект є першим кроком до створення "Зеленої Алеї Вералії". Компанія має намір продовжити цю ініціативу і надалі, плануючи висадку додаткових дерев і розширення алеї упродовж наступного року.

Для мешканців Зорянської громади поява нових лип – неабияка приємність. Дерева липи, які мають вже висоту більше 3 метрів, становлять не лише символ стійкості та росту, а й являють собою конкретний крок у зміцненні біорізноманітності регіону. На даний час у громаді все ще постає проблема наявності давніх аварійно небезпечних тополів-алергенів.

Нагадаємо, що це вже чергова акція з висадки дерев всесвітньої організації. Її  координаторка на Рівненщині Катерина Євушко нагадала, що у квітні цього року висадку дерев проводили одночасно в 70 локаціях України. «Ми продовжуємо організовувати висадження дерев на Рівненщині, активно працюємо з громадами і маємо великі плани. Рада, що до нас долучаються. Вважаю, що саме так і потрібно святкувати дні народження великому бізнесу».

Подію відвідали більше ста людей, для декого з яких процес висадження дерев став новим досвідом. Відкривав алею Даніель Саксік, генеральний директор «Вераллія Україна», який з цієї нагоди завітав на Рівненщину.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також