На Рівненщині визначили переможців «Учитель року-2022»

1018 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

На Рівненщині підбито підсумки першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022».

у номінації «Біологія» – Оверчук Олександр Олександрович, вчитель Обласного наукового ліцею в м. Рівне.

 

у номінації «Інформатика» – Рожко Володимир Вікторович, вчитель Обласного наукового ліцею в м. Рівне Рівненської обласної ради;

 

у номінації «Основи правознавства» – Якута Руслана Андріївна, вчителька Рівненської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 20 Рівненської міської ради;

 

у номінації «Мистецтво» – Мулик Надія Іванівна, вчителька Радивилівського ліцею № 2 ім. П. Г. Стрижака Радивилівської міської ради Дубенського району.

 

Конкурсанти демонстрували знання із предмета, вміння володіти сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями, а також сучасними методами, прийомами, формами і засобами навчання, спрямованими на формування предметних і ключових компетентностей та наскрізних умінь.

Пресслужба Рівненської ОДА повідомила:  до участі у цьогорічному конкурсі долучилися 67 педагоги Рівненської області. Відбірковий етап визначив 16 переможців у кожній з номінацій, які змагалися за звання кращих. Фінальний етап визначив 4 педагогів, які представлятимуть у квітні Рівненщину в столиці.

Переможці обласного етапу будуть матеріально стимульованими у розмірі двох посадових окладів учителя вищої кваліфікаційної категорії. Це, орієнтовно, складатиме 15 тисяч гривень. Кошти за перемогу закладені в обласній програмі розвитку освіти. Окрім того, педагоги, які посядуть призові місця на всеукраїнському етапі, отримають премію за 1 місце – у розмірі 10 мінімальних зарплат, за 2 місце – 9, за 3 місце – 8. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також