На Рівненщині вп’яте провели військові ігри для підлітків

1407 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині вп’яте провели військові ігри для підлітків

До Дня добровольця на території Великолюбаської школи у Костопільському районі вже п’ятий рік поспіль проводять навчально-тренувальні ігри «Патріот», організовані місцевою владою та Збройними силами для «виховання у молодого покоління відданості Батьківщині, українському народу та готовності обороняти рідну землю».

Цього року участь в іграх взяла понад сотня учнів з навчальних закладів Костопільського району, повідомляє відділення спеціальних кореспондентів Інформагентства Міноборони у Рівному.

На першому етапі ігор школярі співали патріотичні пісні та читали вірші. Далі військовослужбовці допомагали дітям вправлятись у розбиранні та складанні автомата АК-74, наданні домедичної допомоги, одяганні протигазу та загальновійськового захисного комплекту.

Крім того, учасники заходу взяли участь у тематичній вікторині «Історія козацтва» та прослухали лекцію на тему «Мінна безпека», які провели представники ОК «Захід» підполковник Валерій Басалига та майор Роман Федчук.

Офіцери вручили представникам команд пам’ятні подарунки, а військові кашовари запропонували усім учасникам ігор та гостям козацький куліш.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також